Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: alte trei persoane sancţionate după ce au fost prinse la furat flori de pe domeniul public

De la începutul lunii iunie, trei blăjeni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală, după ce au fost prinşi că au furat flori de pe domeniul public. Identificarea acestora s-a făcut pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere, "prejudiciul" fiind recuperat în totalitate. Autoriăţile avertizează că cei care vor fi prinşi vor fi amendaţi, iar identitatea acestora va fi făcută publică.

Vasile Dumitru, de pe strada Alexandru Borza, a sustras o floare în data de 1 iunie, la ora 11.53, Anuţa Matei (foto), de pe strada Petofi Şandor, şi-a "însuşit" trei bucăţi tot în data de 1 iunie, la ora 11.58, în timp ce Ioan Gânţa, de pe strada Gării, a dus acasă două flori în data de 4 iunie, la ora 01.07, toate aceste evenimente având loc pe strada Mitropolit Vancea. Poliţia Locală a recuperat paguba şi i-a amendat pe cei trei blăjeni cu câte 100 lei, aceştia achitând pe loc, conform legii, 50 lei.

În vizorul Poliţiei Locale se află şi alte cazuri de acest gen comise recent, în acest moment analizându-se imaginile video.

Primăria Municipiului Blaj le reaminteste cetăţenilor care sustrag flori de pe domeniul public ca în centrul municipiului Blaj se află mai multe camere video amplasate, iar cei care sunt prinşi vor fi amnedaţi conform legii, iar imaginile video, precum şi identitatea lor, vor fi făcute publice.

Nicu Goga

12.06.2017.