Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Marina Vujović, noul libero al campioanei Volei Alba Blaj

Marina Vujović este noul libero al echipei Volei Alba Blaj, jucatoarea din Serbia fiind prima achizitie pe care o face campioana Romaniei pentru sezonul viitor.

Marina Vujović vine la Blaj de la CSM Bucuresti si este una dintre cele mai valoroase jucatoare straine care au evoluat in ultimii ani in campionatul romanesc. Ea a mai lucrat in cariera cu tehnicianul blajean Darko Zakoc la Tomis Constanta, echipa cu care a castigat doua titluri de campioana a Romaniei, in 2011 si 2012. De asemenea, noul libero blajean a castigat titlul de campioana a Romaniei in anul 2014, cu echipa Stiinta Bacau. Nascuta la 23 ianuarie 1984, Marina Vujović a mai evoluat in cariera la echipele Steaua Rosie Belgrad, Voléro Zurich si Iraklis.

Campioana Romaniei Volei Alba Blaj, pregatita de reputatul tehnician sarb Darko Zakoc, va evolua in editia viitoare a Ligii Campionilor la volei feminin, obiectivul conducerii clubului pentru aceasta perioada fiind formarea unui lot superior valoric celui din sezonul trecut, pentru a reprezenta cu cinste tara noastra in cea mai importanta competitie europeana intercluburi.

Nicu Goga

11.06.2015.